Arbejde med gummistropper, gummiplader, kantlister, gasfjeder og svampegummi

I industrivirksomheder anvender man ganske mange ting, jeg ikke kendte, før jeg påbegyndte at arbejde med det for mig selv. Derfor forbløffer det mig absolut ikke, så fremt veninderne aldrig har hørt om gasfjeder, gummiplader, gummistropper, svampegummi og kantlister.

En hel del af de noterede ting er helt bestemt også noget, de fleste anvender i hverdagen. Gummiplader er f.eks hensigtsmæssige at have liggende hvor man har sine fødder i dytten. Og en gasfjeder er en del af din barstol. I bussen eller metroen holder du fast i gummistropper, for ikke at skvatte, når du står blandt andre medpassagerer. Du har sikkert kantlister flere områder i huset. For eksempel ved panelerne, så overgangene er flotte. Svampegummi gør man brug af omkring eksempelvis skabe, vinduer og døre. Den kantliste, som er mest brugt ved behov for tætning er så vidt jeg ved svampegummi.

Så efter dette skriv ved I læsere lidt mere omkring, hvordan I ubevidst bruger svampegummi, gummistropper, gummiplader, kantlister og gasfjeder de fleste dage i løbet af en almindelig dagligdag. Sådan en forståelse for svampegummi, kantlister, gummiplader, gasfjeder og gummistropper er langt hen af vejen nok for størstedelen af folk.