Book livemusik via mit bookingbureau

Kan du assistere i forhold til at sprede rygtet… book live musik. For kort tid siden er jeg indledt en karriere hvor jeg er selvstændig eventmager, hvorfor jeg varetager booking af meget forskellig standup, livemusik og anden underholdning. Det gælder underholdning som livemusik og stand up. Dog er det et kriseramt virkefelt at komme ind i, så derfor har jeg brug for alle mine venner hjælpende hånd. For modsat vil jeg givetvis ikke indkassere gysser nok i forhold til at få salt til ægget. Jeg tror, det handler om at få en fod inden for på feltet når det gælder feltet m. book stand up. Min store drøm er, at hver eneste gang folk overvejer eller får lyst til at lave en søgning på Google på for eksempel book livemusik, så er jeg placeret som det naturlige valg.

Jeg startede med at få kontakt til mange kunstnere. Jeg stillede dem spørgsmålet, om jeg måtte forvalte bookingen af dem og anden livemusik. naturligt var der kunstnere, hvilke der afslog, således har jeg oplevet en del opgaver + nitter forbundet hermed. Men jeg hørte hver enkel, hvorvidt man skulle se deres navn, som var svaret, idet nogen fremsagde: book for eksempel stand up. Og det var som regel altid et markant argument. Derved skaffede jeg mig et utal af kunstnere under mine vinger. Stadigvæk have god gavn af, at alle udbreder budskabet om min iværksætterånd og herunder muligheden for at booke underholdning til hele verden. Det er centralt for mig, at virke som en succes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>