Caféstole i mange udseender produceret til indendørs og udendørs benyttelse

Skal du bruge caféstole i temmelig anselige bestillinger, får du dem gennem os, da vi har et stort lager og sælger en gros. I vores butik har vi flere variationer inden for restaurant- og cafémøbler i mange farver, emner foruden facon, så du har på denne måde alle de bedst mulige betingelser i forhold til at kunne finde møbler, som svarer til stilen der, hvor du indretter. Udvalget dækker alt både fra det minimalistiske sort-hvide til udstyr, som er udstyret med væsentligt mere kulør, idet du ønsker at få kulør på rummet.

Vi sælger både caféborde såvel som –stole, og derved kan du parre de rette restaurantmøbler til cafémiljøet på dit sted. Hvilket desforuden er det gældende for din mulighed for at vælge og parre farve og design. Er det en grøn eller en rød barstol, som lyser op i det lokale, der skal indrettes? Derimod kan det også være, at du vil have det fuldstændigt nede på jorden i forhold til farver i enkle hvid, sort eller fx metal? Hos os finder du en bred vifte af restaurantstole i forskellige farvedesign samt råprodukter som fx metal, plastic, træ og dertil for eksempel med lædersæder som styrker siddeoplevelsen, hvis det er en stol.

Det skelsættende er, hvorvidt inventaret skal placeres i spiserummet eller fx derhjemme i din egen spisestue. Skal du bruge borde med plads til mange til f.eks. et forsamlingshus eller måske en restaurant eller f.eks. en af de store café, har du mulighed for at se på de produkter, vi har af bordstel med adskillige bordben, som er i stand til at løfte bordplader, som giver mange siddepladser. Men – hvis du ønsker knap så store borde til caféer, som fx skal placeres ude i det fri, er det sådan set ideelt m. den form for stel skræddersyet plader, som kan klappes sammen. Har du sammenklappelige bordstel er det virkelig nemt at få bordene ind, såfremt ikke de bliver nødt til at stå ude i det fri når det er nat eller, idet du ønsker enkelt at opmarganisere en portion reserve borde til de lejligheder, hvor der vil være brug for det.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>