Den sjoveste vej at blive god til atletik og dans bliver ved hjælp af en sportsefterskole

At være klar over, hvilket der bliver det bedste for sin søn, kan føles besværligt som værende far. Man vil helst passe på ungerne oveni, at børnene samtidig må ud og opleve livet alene. Lige præcis på grund af dette får flere svært ved at tilmelde børnene til efterskole Jylland, dersom børnene netop er blevet klar med 10. klasse. Kæmp imod din bekymring, for dine børn skal få en oplevelse for livet: dertil har jeg blot en enkel ting at sige.

Min husbond og jeg blev faktisk meget usikre, da børnene pludselig sagde, at de faktisk havde lyst til at komme på efterskole Jylland. De var begge en smule for umodne til en gymnasial uddannelse, plus de følte, at de fik godt af en pause fra den velkendte hverdag. Dertil ønskede min dreng at fokusere mere på idræt, mens min pige gerne ville udforske sin interesse for bevælgelse til musik. Hvor i Jylland, man kunne finde en sportsefterskole samt en efterskole dans, begyndte min husbond samt jeg derfor at researche. At efterskolerne giver en del, som børnene næppe kunne få tilgang til på en traditionel skole: både med hensyn til det fantasifulde, sociale & værdimæssige, opdagede min mand & jeg.

Tvillingerne kunne tage af sted på efterskole Jylland, samt dette føles som den mest optimale vej, vi som forældre har valgt. Børnene har dannet venskaber, oplevelser og kompetencer til resten af livet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>