Der er udklædningskonkurrence i børnehaven, dvs. kostumer & parykker

Om en uge skal de to smukke piger til udklædningsfest i børnehaven, så jeg foreslog at lave de kostumer, de skal have på. Jeg er yderst stresset lige for tiden, men hvilken moder kan sige nej til at fremstille sine plagende pigers kostumer? Det var derfor, at jeg var i indkøbscenteret for nylig, i begyndelsen i kostumebutikken, da jeg var nødt til at købe noget udstyr, og derefter i stofforretningen. Der var yderst mange anvendelige rekvisitter; sminke, masker, hatte, parykker, etc.

Blot for at blive inspireret gloede jeg i begyndelsen på kostumer. Butikken havde kostumer i hundrevis, og mange af dem var skønne. Jeg reflekterede i virkeligheden over, om jeg skulle spendere penge på nogle, men jeg har jo som sagt lovet mine små døtre, at jeg selv har tænkt mig at lave kostumerne. Derefter ville jeg se på masker og parykker, og også her var der rigtig mange produkter. Det sluttede med, at jeg købte masker, der forestillede henholdsvis en kat + en mus og derudover en slags parykker med museører og katteører på.

Efter jeg havde været inde i stofshoppen og købt noget anvendeligt, gik jeg hjem og gik i gang med at sy mine pigers kostumer. Fornøjede blev de, idet de opdagede, at det var kat og mus, som de skulle være. Selvfølgelig skulle lillesøster være en mus – og storesøster en kat. Jeg kan ikke vente med at få tøserne at se i deres kostumer, idet de er færdiglavede. Jeg lovede for resten pigerne at være i børnehaven, når de skal være udklædt. Dermed kan jeg også lige prale med, at jeg har produceret katte- & musekostumet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>