Dit selskab har chancen for at spare en del tid ved at benytte en frankeringsmaskine

Det er muligt at spare en masse ressourcer ved at investere i en frankeringsmaskine, hvis dit selskab sender utrolig meget post om dagen. Man bliver nødt til at stå og fugte dem, udover at frimærker ikke blot er mega dyre, men de bliver også vanskelige at købe. Forestil dig, at du enkelt placerer dine konvolutter i en stak, og et lille øjeblik efter er de frankeret flot i henhold til brevenes størrelse, samt er oven i købet printet med firmaets reklamelogo. Bestemt af, hvilken slags frankeringsmaskine, du vælger, vil dine kuverter frankeres i en urealistisk hastighed – så meget som titusind kuverter pr. time!

Dersom man får et maskinfrankeret brev, i forhold til et skævt påsat frimærke, virker størstedelen let overens om, at det bliver temmelig pænt samt synes troværdigt. Troværdigheden forøges også, når selskabets logo også sættes på konvolutten.

At du slipper for overfrankering sikrer et vejeapparat i din frankeringsmaskine, og en frankeringsmaskine produceres med touch screen, således, at du let samt hurtigt kan vælge den ønskede porto. Dit firma kan snildt begynde på at sende breve, fordi det er vildt hurtigt at montere en frankeringsmaskine. I den situation, at firmaet tænker på bæredygtighed, er det desuden fedt at vide, at din frankeringsmaskine bliver lavet i henhold til strenge miljøregler & kun med hjælp af vedvarende el.

Begynd derfor med fordel snarest med at sende breve.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>