En altan kan få det til at være langt mere nice at have adresse i en mindre lejlighed

Som barn havde vi altid altan. Der er adskillige pæne adjektiver at opremse i relation til altaner, eftersom de er fundamentet for en lang række fordele. Altandøren udad mod kvalitets altanen skaber den effekt sekundært, at man får et lysere miljø i stuen eller soveværelset. Små hjem kan da ellers godt få en tilbøjelighed til at blive temmelig dunkle. Derpå – i løbet af vintersæson vil man kunne tage de 5 lange skridt ud af ’havedøren’ og på ens private altan af alle ejendommens altaner og derpå mærke på egen krop, hvor stor en mængde beklædningsgenstande, én har behov for at tage på den dag. Denne feature vil man naturligvis kunne have gavn af også om sommeren. Især er altaner selvsagt det allerfedeste i sommertid, da man her kan nyde fede grilaftener, plus at da jeg var fem år var der desuden indkøbt en lille sandkasse udendørs på vores altan. Mine forældre fremstod typisk et trin nere solbrun end øvrige personer, hvilket er helt begribeligt, at voksne og børn som har lækre altaner kan få noget mere uv-fyldt lys sammenlignet med mennesker, der ej har. Mennesker som her en stor have, er naturligvis de de mest solbrændte.

Min familie har alle årene haft fine altaner og lige præcis af denne grund, har det i udtalt grad været ulideligt at have et hjem langt fra altaner til rådighed her efter, imens jeg har været flyttet i egen lejlighed. Oprigtig talt var jeg dermed særdeles glad, lige da jeg så et fællesbrev fra bestyrelsen i min ejerforening den anden dag. Her kommunikerede bestyrelsen, at der skal konstrueres en skøn altan til hver hybel i beboelsen. Jeg har savnet en god altan altid, så det bliver virkelig skønt at få en stor altan. Min nye altan skal placeres lige ud for stuen, og det er faktisk super duper. Det udvider dermed stuen med et solbeskinnet rum, hvilket der er stort behov for. Jeg kommer til at kunne skridte ud i den friske luft på en altan direkte fra min egen stue. Eftersom jeg har adresse øverst i bygningen bliver det virkelig en mærkbar opblomstring. Det er som beskrevet ovenfor derfor jeg ikke kan juble for meget foruden at fremhæve plusserne ved altaner i lejligheder uden at det bliver for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>