En ny carport afskærmer jeres bil mod det hårde skandinaviske vejr

Drømmer du om at pryde din patriciervilla m. den perfekte carport? Der kan reelt være adskillige materiale- og farvemuligheder at vælge i blandt så snart man taler om carporte. Der er af den årsag en hel del, som må tænkes på, inden dig og din partner udvælger, hvilket design drømmecarporten skal fremstå med, når den er færdig.

Til huse fra 60erne og 70erne er en traditionel carport ofte et ideelt valg. Kunne du tænke dig at gå bort fra det klassiske look og samtidig vælge noget med en dekorativ fremtoning, kan dig og din ægtefælle for eksempel investere i en carport med et plant eller skrånende tag eller måske en fastmonteret carport på husfacaden, såfremt pladsen tillader det. Dig og din partner kan endvidere afhængigt af jeres behov og pladsforhold udbygge carporten m. et frostfrit skur og værksted, cykelskur eller endda afskærmning til både din ægtefælles bil og din egen.

Helt centralt er det dog altid, at din partner og dig tager udgangspunkt i jeres hus’ arkitektur og, hvorledes omgivelserne fremstår. Sammenholder I husets og indkørslens fremtoning med valgmulighederne og ofte vil dette give et vink med en vognstang om, hvad for en carport, som er den rigtige til jeres behov. Ydermere kan I også tage kontakt til en af de mange producenter af carporte, såfremt I ikke føler jer helt overbeviste.

For så vidt, at I drømmer om en kvalitetscarport i flot stil, så kan mig og min viv uden tvivl advokere for vores carport leverandør. En af deres medarbejdere kom hjem til os, og kort tid efter havde fået os til at finde en smuk, praktisk og holdbar carport, der matcher vores bolig – en fritstående carport med skråt tag, redskabsrum og sider i mahogni, der blev monteret lynhurtigt. Mig og min viv har desuden fået et hav af lovprisende udtalelser fra forbipasserende i kølvandet på, at vi har fået lavet den nye carport.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>