Entreprenør- samt plæneklipper service lige der, efterspørgslen ser dagens lys

Service i forhold til maskiner til have- og landbrug vil eventuelt være påkrævet her og nu. Mit firma eksekverer billige reparationer og assistance indenfor utallige have-maskiner – det kan være græsslåmaskiner plus lignende maskiner. Vi har kompetencerne til at klargøre redskaber af alle typer, som kan købes hos en typisk forhandler. hertil fohandler vi ubrugte plæneklippere mm. fabrikeret af de kendteste producenter forhandlet til gode priser.

Savner du reparationer, skal du ikke have arbejdet i forhold til at at skulle have den defekte model hen til vores officielle adresse. Fra hovedkontoret her i Danmark står vi parate til at rykke med vores rullende værksted, idet vognen står klar døgnet rundt til plæneklipper service. Vores firma besidder + otte års horisont samt basal lærdom. Det, vi har, er et ret lille selskab, og med uddannelse og erfaring kan vi udbyde kompetent reparation af plæneklipper til billige priser.

Slås du med en græsslåmaskine, som er gået i stykker, eller måske det kan være tilfældet, du bare vil sikre dig, at klipperen ikke går hurtigt i stykker? Vi er i stand til at komme dig til hjælp uanset, hvorvidt vores kunder mangler en helt ny plæneklipper, eller klipperen er i stand ti lat blive reddet via enkelte udbedringer. Ved hjælp af det mobile værksted går vi i gang med reparation af plæneklipper der, hvor kunderne skal bruge det. Dette bevirker, at folk ikke skal have bekymringer om at skulle køre græsslåmaskinen eller hvilken anden maskine, der er tale om, til en fast defineret lokalitet. Foruden græsslåningsmaskiner er vi i stand til at ordne eksempelvis traktorer, entreprenørmaskiner samt andet varierende udvalg af maskinelle redskaber. Vores firma kan fikse assistance i forhold til utallige mærker indenfor plæneklippere og mange andre større og mindre maskinelle opfindelser til have samt arbejdsbrug, hvilke du kan gennem alle de ordinære forhandlere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>