Er du på udkig efter nogle mødelokaler med alt hvad du drømmer om?

Er du ved at planlægge et kursus i nærheden af København, og er du på jagt efter de ideelle mødelokaler? Med årevis ageren i feltet besidder vi erfaringen til at arrangere alt rangerende fra forretningsmøder til workshops. Af den årsag vil du tit opleve, at vi stiller mange spørgsmål, så vores medarbejdere er klar over hvad du forventer af vores personale og vores kursuslokaler. Vi bruger informationerne til at udvælge de rette konferencelokaler, der alle er indrettet til at være rammerne for et komfortabelt kursus København.

Konferencelokalerne på vores konferencecenter nord for København er rummelige med en praktisk og smart indretning samt et enestående vue til de smukke træer i vores private slotspark. Alle vores mødefaciliteter her på kursuscentret er også blevet udstyret med hver en ting, som man som arrangør har brug for under en konference med henblik på at give dig som mødearrangør de bedste betingelser. Kursuslokalerne er derfor udstyret med hjælpemidler som bl.a. state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, smartboards, flipoverstativer, computere, ADSL forbindelse og LCD projektor. Hvert eneste hjælpemiddel er som en selvfølge i upåklagelig stand.

I det tilfælde, at du bruger vores mødefaciliteter, har dine mødedeltagere mulighed for at tanke op i pauserne med en forfriskning, der står parat på de små anretningsborde rundt omkring tæt på konferencelokalerne. Dertil tilbyder vi en smagsbombe af en morgen- og frokostbuffet samt en smagfuld gourmetmiddag af friske råvarer fra lokalområdet, der i så vid udstrækning, det er muligt, er økologiske. Kokkene på konferencecentret sørger selvfølgelig desuden for særlig kost i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. iblandt dine konferencedeltagere, på bestilling.

I forbindelse med ethvert seminar vil deltagerne få behov for pauser, hvor der er mulighed for at slappe af. Vores kursuscenter har til det formål indrettet et afslapningsrum, hvor det er muligt for konferencedeltagerne at koble helt af massagestolene eller blot få høretelefoner på og koble af til musik af en hvilken som helst art. Har nogle af dine gæster brug for at komme lidt udenfor, er det også en oplagt mulighed at benytte en ipod, som er fyldt med afslapningsmusik, og gå en tur i den omkringliggende park. Leder du efter nogle lækre konferencelokaler København til dit møde, er der derfor flere gode grunde til at vælge vores konferencecenter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>