Excellent lønadministration

Yderst betydeligt er det med en ordentlig lønadministration, hvis man er chef. For cirka et halvt år siden har jeg opstartet mit eget firma, der har flere kollegaer, og der er faktisk en god del at overveje som nystartet direktør, blandt andet lønadministration. Heldigvis har jeg en kontrakt med en fremragende forretningspartner. Partneren leverer administration af løn og administration ift. personalets tid foruden ferieafholdelse. Hver eneste gang oplever jeg, at det er professionelle plus engagerede medarbejdere, som varetager vores lønadministration foruden øvrige arbejdsopgaver. So far har jeg under alle omstændigheder været tilfreds, og det uanset, at vi alene har samarbejdet med dem i et mindre tidsinterval. Men jeg kan bare sanse, at præcis her har jeg fundet lønadministration som har udsøgt kvalitet. Jeg eller personalet skal på ingen måde være nervøse for hvorvidt de besværlige, organisatoriske ansvarsopgaver udføres. Støder vi ind i et eller andet, vi er usikre på, da leverer de ud over lønservice desuden ordentlig råd og vejledning. Udover at klare vores lønadministration, klarer vores partner dertil alt, som har at gøre med tidsregistrering. Det betyder, at man indregistrerer alverdens ting når det gælder komme-gå-fravær, fleks, overarbejde, lønninger foruden rapportering. Vi har dog stadig mest behov for den gængse lønadministration, fordi jeg alene råder over 12 fastansatte. Dog til den tid vi er endt med at være større, kommer det til at være godt, at hver person på egen hånd har mulighed for at logge sig ind i netværket og derfra taste fravær og dertil holde øje med løn, feriedagene og andet. Af den grund er jeg virkelig fornøjet med vores kontakt inden for lønservice, pga. at jeg øjner gigantiske muligheder såvel som det ser ud i nu som i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>