Få garanti på at dit hus har et hensigtsmæssigt energiforbrug med en ny energimærkning

Den nye energimærkning er blevet udarbejdet som en følge af et politisk ønske om at gøre front imod de store klimaproblemer ved at ligge fundamentet for et mindre energiforbrug. Sideløbende har politikerne gjort energimærkning påtvungen. I det tilfælde at man har behov for en en energimærkning af bygningen, vil det være fordelagtigt at indhente tilbud fra nogle ingeniører, som er godkendte i forhold til energimærkning samt termografi af bygningskategorier som enfamiliehuse, rækkehuse foruden forretninger og uddannelsesinstitutioner.

Talrige af landets kommuner er ikke desto mindre meget fremsynede på klimafronten. De har som følge heraf besluttet, at den nye energimærkning er obligatorisk for at få myndighedernes blåstempling af en ibrugtagningstilladelse for en familiebolig. Det indebærer, at dig og din ægtefælle skal have lavet en professionel energimærkning, i det øjeblik at isoleringen er anlagt eller måske lige inden uanset, om dig og din ægtefælle er i gang med at bygge et nyt hus eller, om I planlægger en tilbygning.

Energimærkningen laves som en indgående gennemgang af villaens klimaskærm, varmeanlæg såvel som energiforbrugende komponenter og resulterer i en en rapport, som skitserer eventuelle forslag til forbedringer, der vil kunne kombineres med en termografering af villaen. I det tilfælde at din partner og dig betaler for at få energimærket jeres villa, får I også en en karakter på den såkaldte energiskala, som indikerer, hvor miljørigtigt og ikke mindst effektivt isoleret bygningen er på baggrund af det udregnede energiforbrug.

På energimærkningsskalaen, anvendes A til huse, som er isoleret nok til at leve op til de omfattende krav i de nyeste byggeanvisninger, mens karaktererne fra C til G gives til bygninger med et overordnet energiforbrug, der er voksende. Er en ejendom blevet bygget i perioden fra 2006 til 2010 skal den som minimum have karakteren B. Såfremt I har et rækkehus med karakteren A som energimærkning, kan I dog selv vælge hvilken energiforsyning, som I foretrækker. Netop af den grund er der god økonomi i at investere i at sørge for, at dig og din families hus vil kunne opnå så positiv en energimærkning som overhovedet muligt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>