Få specialfremstillet alu profiler til en attraktiv pris uagtet størrelsen af serien

Den stadig større miljøbevidsthed har bevirket, at alu profiler {www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler} har fået en position som det udbredte valg indenfor adskillige brancher i de sidste par år. Det skyldes ikke mindst, at aluminum er en metaltype, der har en genanvendelsesprocent på så godt som 100 % og flere kvaliteter, som nedbringer energiforbruget. Derudover er det muligt at bearbejde aluprofiler {www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler} med små omkostninger samt til konkurrencedygtige priser uagtet den påkrævede seriestørrelse.

Aluprofiler har fået sin position som det oplagte valg til adskillige formål såvel som brancher af adskillige grunde. De betydeligste af disse grunde er, at aluminiumlegeringer har en meget lav vægtfylde og en trækstyrke, der ofte er dobbelt så høj som på øvrige slags profillegeringer. Samtidig har aluprofiler en god holdbarhed samt en optimal varme- og elektrisk ledningsevne.

Aluminum har en høj formbarhed, der medfører, at man kan fremstille alu profiler uden energispild uagtet valg af bearbejdningsmetode samt valg af overfladebehandling. Under ekstruderingen kan man desuden indsætte de nødvendige samlingsmekanisker direkte i aluminiumsprofilet, så det vil være nemmere at montere korrekt. Det er således muligt at tilpasse aluminiumsprofilerne til lige præcis dit firmas behov.

Såfremt du beslutter dig for at få specialdesignet alu profiler hos os, kan vi sikre dig et resultat, som imødekommer dine krav. Vi sætter nemlig en ære i at være på forkant med de nyeste muligheder ift. ekstrudering af aluprofiler. Dertil fremstiller vores specialister en udfaldsprøve på dine specialdesignede aluminiumsprofiler {www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler} inden for en måned efter, at vi har modtaget din grovskitse.