Fabriker plastkort fra en kortprinter

Kunne du tænke dig at designe ID kort med en kortprinter? Skulle du have brug for at få printet nye ID kort, så er vi med sikkerhed i stand til at hjælpe dig. Mange års erfaring har betydet, at de produkter vi udvælger, er markedets bedste, og desuden yder vi den absolut bedste service. Eksempelvis er det muligt for dig at få en gratis kortholder. Vi udfører enhver opgave professionelt og til tiden, ligesom vi har gjort det i de sidste 50 år. Du kan derfor roligt vælge os til at udføre print af plastikkort for dig.

Med kortprinter fra os får du en pæn gengivelse af farver. Hvert print har en høj kvalitet, hvad enten det er første eller sidste print. Med et farvebånd fra os bliver tekst og magnetstribe printet i super kvalitet, og samtidig bliver dine kort beskyttet mod slitage og misfarvning af det beskyttende lag, som vores farvebånd lægger på alle print. Det betyder at din virksomhed kan spare penge på længere sigt, når I køber farvebånd af høj kvalitet fra os, da vores farvebånd overgår markedets øvrige udvalg hvad angår kvalitet og holdbarhed. Du kan printe ID kort med et flot og professionelt udseende med vores farvebånd, hvor alle farver er perfekt gengivet.

Der er flere valgmuligheder, og du bestemmer naturligvis selv om du vil printe i farver eller sort/hvid, om der skal foto, magnetstribe eller logo på. Vi kan helt sikkert også finde lige netop den rigtige løsning for dig, det har vi mange års erfaring med. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du være sikker på at en kortprinter og et af vores farvebånd løser opgaven. Hos os er vi i stand til at klare både store og små opgaver, grundet vores fleksible tilgang til opgaven. På denne måde kan vi målrettet foretage ændringer i allerede igangværende projekter, til din fordel. Vi tilbyder gerne at komme med et uforpligtende tilbud på dine ID kort, og vi står altid til rådighed for vejledning, uanset hvilket stadie projektet befinder sig på. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, fra projektets tidlige opstart, til gennemførsel. Gennem de sidste 50 år har vi hjulpet alt fra store virksomheder, kommuner og foreninger til små enkeltmandsvirksomheder, skoler og mange andre. Det betyder at vi med overvejende sandsynlighed også kan hjælpe dig. Giv os et kald, hvis du godt kunne tænke dig at lære mere ift. kortholder, card printer & plastkort.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>