Fødselsdagsfest for vores mindste op imod hegnsstolper + havelåger

Min kæreste ser i de her dage ikke ud til at kunne kaste sine tanker på noget andet end hegnsstolper - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper – og havelåger - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager – , samtidig med at praktiske jeg går og grunder over den mindstes fødselsdagsfest med lagkafefyld plus saft. Ej altså. Jeg og min kæresten vil til at have udskiftet husets forslidte indhegning, og det kræver nye hegnsstolper og at ham og jeg må udvælge ml utallige havelåger. Det er fair nok men kan det ikke lige være på standby til børnefødselsdagen, hvor ham og jeg får 27 unger på gæsteri, er fikset? Den planlægning er ret hektisk at fikse helt alene, synes praktiske jeg.

Selv har jeg aldrig tænkt over hvad jeg foretrækker når det gælder havelåger og hegnsstolper. Havelåger og hegnsstolper var bare noget, som var ligegyldigt, hvor jeg har levet som barn. Men nu har jeg og manden selv villa og må beslutte os for sådan noget. Min kæreste opdagede et par nøgterne butikker på nettet men han kan ikke beslutte sig for hegnsstolper af træ eller aluminium. Personligt er jeg nok tilhænger af stolperne i træ, meeen alu-hegnsstolper er vidst mere stærke?

Min kæreste og jeg talte hvorvidt vi skal ha’ ekstra høj låge til haven, og der har min mand opdaget et par robuste og lækre havelåger, som samtidig er låsbare. Det lyder godt, nu hvor manden og jeg bor for enden af vejen, hvor vi har haft flere indbrudsforsøg.

I samme øjeblik børnehaveungerne er blevet underholdt med kirsebærlagkage og lege, så kan kæresten og jeg os to sammen anskaffe havelåger og hegnsstolper. Ellers skal undertegnede sikkert ik forvente, at travle jeg slipper udenom kærestens snakkeri omkring haveplaner, hegnsstolper, træ versus aluminium og praktiske ting ved havelåger med lås.