Forhåbentlig er solfilm en mulighed for bedre arbejdsforhold på job

Jeg har lige fået at vide, at der er noget, der hedder solfilm , http://www.solfilmgruppen.dk/, og er forfærdelig henrykt. Min arbejdsplads er mega varmt og indelukket så snart vejret er godt. Når vi søger at holde koncentrationen og komme videre, i mens der bare bliver varmt hvis bare vi har solskinsvejr, er det bestemt noget, som bortleder opmærksomheden. Kollegerne og jeg prøver selvfølgelig at lufte ud, men arbejdspladsen er jo direkte ud til Nørreport, så der er ganske meget støj, i al den tid vi har vinduerne åbne.

Jeg berørte arbejdspladsens kedelige temperatur hos en af veninderne, og hun fortalte dernæst begrebet solfilm, hvilket jeg ikk har hørt om før. Solfilm kan du så erhverve sig til vinduerne eller som gardin. Solfilmen kan derefter gøre indeklimaet mere behageligt og mindske temperaturen.

Ideen med solfilm kan være som noget for os synes lederen og hende, som er repræsentant for arbejdsmiljø. Varmen fremkalder såvel hovedpine, utilpashed og koncentrationsproblemer blandt kollegerne og jeg. Det bli’r mega rart at afprøve hvad kontoret kan få ud af solfilm.

Nogle firmaer opklæbe solfilm som sådan noget folie opsat på alle vinduer. Det er sgu da cool. På jobbet kan vi tydeligvis stadig have godt af at have åbne vinduer fra tid til anden. Men med brug af solfilm sku’ vi ku’ nøjes med at lufte ud kort når dagen starter.