Har du kendskab til et kanoudlejningssted med attraktive familieture?

Har du kendskab til et sted med kanoudlejning på Gudenåen? Umiddelbart tænker jeg, at et sted med kajak- og kanoudlejning tæt ved Tørring eller Fladbro kunne være en oplagt mulighed. Pt. er det nemlig reelt mange år siden, at jeg sidst tog afsted på kanotur omkring Gudenåen. I tiden, som er gået, er jeg blevet færdiguddannet som fysioterapeut, har fået job og ikke mindst en superskøn og lækker husbond. Forrige vinter fik vi tilmed vores fælles barn, der nu reelt er så forholdsvis stor, at jeg var startet med at tænke over, om tiden var inde til tage barn og mand med i en kano langs Gudenåen. Forrige weekend traf vi beslutningen over et glas hvidvin med min kæreste efter barnet var faldet i søvn. Inden vores lille familie kan tage afsted skal vi såmænd bare lokalisere et sted med kanoudlejning, som har nogle konkurrencedygtige priser.

Helt op i teenageårene var jeg med min familie på kanotur ved Silkeborg hvert eneste år. I teenageårene var jeg også på kanotur med ungdomsskolen. Fællesnævneren for samtlige af ferierne i kano Gudenåen er de utallige minder om en ferie spækket med godt sammenhold samt fysiske udfordringer i den skønne jyske natur. Det gælder både fra timerne i vores kanoer på alle søerne fra Fladbro til Tørring eller i Gudenåen og de hyggelige aftentimer i teltene på bredden. Jeg mindes tilmed den dag i dag den fantastiske oplevelse, den ferie, hvor jeg for allerførste gang fik lov til at padle i en kano på Gudenåen. Det er derfor, at det er ikke tilfældigt, at det er dette sted, at mig og min mand vil lokalisere et ordentligt kajak – og kanoudlejning sted til vores kanotur.

Har du et godt link til et sted med udlejning af kajakker og kanoer tæt på Tørring samt Gudenåen, så skriv under indlægget, så jeg kan skabe helt nye kanoferie-minder i selskab med min helt egen familie. Det skal også helst være et firma med kajak- og kanoudlejning, som reklamerer med tilbud på en kanotur i det midtjyske der er skruet sammen til børnefamiliers behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>