Hvad får jeres virksomhed ud af interim management og executive search?

Ønsker du at sørge for, at dit firma vokser, er det vigtigt, at du råder over en god ledelse. Dette gælder både i hverdagen og i tilfælde af svære tider i et firma. Ifm en forandringsproces er en kompetent ledelse desuden alfa og omega. Af den grund kan Executive Search og/eller Interim management være et ideelt valg for din virksomhed, idet det ofte ikke er let at udvælge præcist den mellemleder, som er tvingende nødvendig for dit firma i det konkrete tilfælde.

Sidder dit firma fast i en proces, hvor I har brug for en erfaren ledelsesprofil, som formår at sikre en korrekt implementering af en omstrukturering ASAP? Så findes der adskillige aktiver ved at vælge Interim management. Plusserne gælder uanset, om virksomheden har brug for en almen midlertidig ledelse eller ledelse af for eksempel produktionen. I får nemlig en kvalificeret leder, som er i stand til at starte i virksomheden dagen efter, hvis I bruger penge på Interim management.

Vil I deltage i alle faser af udvælgelsen af en permanent leder, bør I se nærmere på Executive Search. I forbindelse med denne metode tages der udgangspunkt i ledelsesrekruttering på et højt niveau, samtidig med at sammenspillet med ansættelsesudvalget i dit firma, er i fokus. Dit firma er således en ligestillet sparringspartner fra udarbejdelsen af den rette jobprofil til ansættelsen af kandidaten er i hus, såfremt I får hjælp i form af et Executive Search forløb. Inden prøvetiden er omme, følger rekrutteringsbureauet tilmed op flere gange om måneden.

Er du overbevist om, at professionel ledelsesrekruttering som for eksempel Interim Management er det rette valg i forbindelse med stor ledelsesudfordring som din virksomhed døjer med? Med en sparringspartner, der har den rigtige ekspertise er I sikret en stor fordel uanset, om I ønsker hjælp fra en headhuntervirksomhed til f.eks. Interim management eller Executive Search eller lignende. Skynd jer derfor, at kontakte en rekrutteringsvirksomhed, der kan få jer helskindet i mål med udvælgelsen af en ny mellem- eller topleder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>