Info om scrap hvis du har scrapbook papir, Quickutz & pyntebånd

Scrap giver adskillige potentialer, som jeg i dette indlæg vil berette noget om. Jeg kan forestille mig, at du allerede søger efter de helt særlige Magnolia stempler? På dette felt vil du kunne købe det bedst produkt blandt langt over 224 afvigende Magnolia stamps. En Promarker er ideel til et utal af øjemed. Gode promarks vil være fantastiske i forhold til at lægge farver på de forskellig motiver på dine stempler. Det kan også være, at du kan få et behov for pyntebånd, og her er det også muligt at få adskillige forskellige. I relation til pyntebånd er der et udvalg af virkelig meget lige fra blondekanter foruden faconsyede border til bånd med mønstre eller hvad, du har fantasi til at se for sig i alle regnbuens farvenuancer.

Hvis du er helt grebet af scrapbog og fødselsdagskort, bør du derudover betænke at købe Quickutz. Og så vil du kunne vælge mellem det brede udvalg fra producenten Quickutz hvor du kan få lige det værktøj, du står og gerne vil finde på nettet. Det gælder også Rubber stamps, plus at idet du erhverver dig de forskellige amonterede Rubber Stamps, vil de være nemme at benytte. DaDermed vil du derudover få brug for scrapbook papir i virkeligt mange væsensforskellige slags. Til vores allesammens held er det en mulighed at finde din favorit mellem et bredt varesortiment af scrapbook papir. Det brede produktudvalg i farver, former samt motiver indenfor scrapbook papir gør det nemt for én at skabe en såvel køn som unik scrapbook.

Tim Holtz udgør en af de dygtigste producenter bag kvalitets stempelvæske og produkter til prægning. Man har mulighed for at købe en hel masse farver foruden en lang række nips plus små plakater til at bruge til at dekorere med fra netop Tim Holtz. Overvejer du at investere i robust produkter fra Spellbinders sortiment, vil bryllupskort blot være en fisk i havet af de ting, du så i fremtiden på egen hånd kommer til at fabrikere, så de ender med at være fuldstændigt unikke. Jeg roser særligt en maskine til stansning fra producenten Spellbinders varesortiment. Har du Clear Stamps opnår du et utrolig eksakt resultat, idet man pga. en klar akrylsklod vil kunne se akkurat hvor på papiret, man putter motivet. Tilmed er der den feature ved produkter som Clear Stamps, at de næsten ej fylder i hobbyrummet. Med teksten her håber jeg, at du og alle andre er blevet smartere på scrap.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>