Investeringerne i solceller er stærkt stigende i Norden

Cop 16 fik muligvis interessen for solceller til at stige, da panelene er miljøvenlige. Adskillige mennesker prøver i hvert tilfælde at købe solceller, idet folk bor i hus, de ejer. Dette kan skyldes en blanding af meget dyrere elpriser samt større stræben efter at formindske klimaændringer. Derfor ønsker vi at informere nogle fakta i forhold til de solpaneler, vi sælger. Ønsker du at stoppe opstigende eludgifter foruden, at du skænker din bolig den mest miljørigtige energi? Med et socelleanlæg er du sikker på, at du ikke forøger CO2-udledning eller belaster miljøet på andre måder. Med vores solceller giver vi mulighed for at opspare din elektricitet på elektricitetsnettet takket være Nettoafregningsordningen. Ordningen giver dig praktisk talt chancen for at erhverve sig den elektricitet, du skal benytte i årene der kommer, og i praksis vil boligens elmåler komme til at bevæge sig langsomt, hvis solcellepanelerne fremstiller mere el, end I kan nå at bruge.

Højkvalitets paneler med solceller og kompetent råd og vejledning er virkeligt uundværligt. Vi indkøber solcelle-paneler fra Tyskland og sælger i direkte linje til slutkøberen. Af denne grund optræder der nul mellemled til at forhøje priserne, hvorfor vi kan udbyde solcelleanlæg til billige priser. Vi handler solfangeranlæg i høj kvalitet som giver maks 6.992 KWh på et år. Vi står på spring til at rådføre ift. hvilken type samt kapacitet på solpaneler, som er det optimale i det enkelte tilfælde. Herved finder vi ydermere den mest ideelle solcelle løsning når det gælder solpaneler & priser til lige dig. Det kan være føler du nu ambitioner om at erhverve dig solceller til dit sommerhus.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>