iPad’en, som jeg er indehaver af er ødelagt & trænger til iPad reparation Kolding

Dengang jeg indhandlede mine Apple-ejendele, var jeg allerede klar over, at jeg eventuelt ved et uheld ville komme til at aflive dem en dag. Jeg har nemlig flere bekendte, som har været uheldige og tabt deres iPads eller iPhones, hvorefter skærmen er blevet knust.

Jeg har derfor inderligt anstrengt mig for at være forsigtig omkring min iPhone + iPad, sådan at de ej skulle lide en identisk skæbne, men uheldigvis befinder jeg mig i øjeblikket i den situation, at de er gået itu. Jeg har bare haft dem i vadsækken, hvilket de ulykkeligvis ikke har tolereret. Derfor spejder jeg i øjeblikket efter en fornem butik til iPhone reparation Kolding, hvor jeg kan aflevere mine nu knuste Apple-ting.

Mit vigtigste mål er, at jeg hitter en virksomhed med iPad og iPhone reparation Kolding, fordi jeg gør anvendelse af min iPhone hver eneste dag og frygter, at den kommer til at gå yderligere itu, såfremt jeg ikke får den istandsat i al hast.

Da jeg under alle omstændigheder er nødsaget til at overgive mine Apple-produkter til iPhone plus iPad reparation Kolding, funderer jeg over synkront at indkøbe et metalcover. Dette tager udgangspunkt i, at jeg er klar over, at flere forretninger, som byder på iPhone plus iPad reparation (både tæt på Kolding og i resten af DK) også omsætter gummicovers. Det virker til at være en fornem idé, da jeg så eventuelt kan blive fri for at få ødelagt mine produkter i fremtiden. Jeg mener til gengæld synkront, at iPads + iPhones er så pæne, at de næsten bør vises ekslusiv et metalcover.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>