Jeg blev fyret på mit job og benyttede mig af outplacement i København

Jeg fandt mit daværende job via rekruttering, København. Det var mit arbejde i lang tid, og jeg var rigtig glad for det. Dog blev jeg opsagt, så jeg benyttede mig af outplacement, København, hvilket var en nødvendig hjælp for mig. Jeg har lige skaffet et nyt job ved benyttelse af et vikarbureau København (http://www.temp-team.dk/), og det lyder som et udmærket arbejde, og som jeg også kan blive tilfreds med.

Det er snart syv år siden, at jeg kontaktede et selskab, som arbejdede med rekruttering København (http://www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx). Da mit daværende selskab så behøvede en ny medarbejder og ringede til rekrutteringsbureauet, opdagede de mig i deres database, og så fik jeg et jobinterview. Det sluttede med, at jeg fik arbejdet. Rekruttering – København var rigtig nemt, og jeg kan kun tilråde det til arbejdsledige samt virksomheder. Eftersom der skete besparelse på mit arbejde, blev jeg sagt op, hvilket forbavsede mig. Gudskelov havde min arbejdsgiver forinden fået fat på et selskab, som klarede outplacement – København, hvilket hjalp mig rigtig meget med at komme videre.

Bureauet med outplacement – København kom med det forslag, at jeg kunne ringe til et vikarbureau i København, så det gjorde jeg. En medarbejder fra et firma, der lignede mit forrige, gik på sygdomsorlov, så jeg fik dermed et vikarjob med et års varighed. Jeg tror dog, at jeg muligvis kan blive fastansat bagefter vikariatet. Vikarbureau København gjorde det virkelig let for mig at skaffe et nyt job og derudover enkelt for min nye virksomhed.