Lej nogle mødefaciliteter tæt på København hvor dine konferencedeltagere bliver kræset for

Leder du efter de perfekte mødefaciliteter til et kursus København? Som et resultat af utallige års erfaring som kursusarrangør ligger vi inde med ekspertisen til at sikre en uproblematisk afholdelse af enhver begivenhed fra møder til årsmøder. som følge deraf sætter vores medarbejdere en ære i, at stille så mange spørgsmål om dit arrangement, som muligt, så vi altid ved hvilke forventninger du har til personalet såvel som vores mødelokaler. Vi benytter denne viden til at facilitere, at du får de helt rigtige konferencelokaler, der alle er udstyret til at være kulissen for et komfortabelt fagligt miljø for dit kursus i København.

Chancen for at koble af er nødvendigt i forbindelse med et kursus. Vores konferencecenter har til dette formål indrettet en lounge, hvor dine kursusdeltagere har mulighed for at blive puslet om i en særlig massagestol eller oven i købet sidde med høretelefoner og samle tankerne til afslappende toner. Har man brug for at koble af udendørs, er det desuden en oplagt mulighed at gøre brug af en af de nye MP3-afspillere, som kan afspille meditationsmusik, og slentre en tur i den store park, der hører til centret. Er du på jagt efter de bedste mødelokaler til en konference, er der således utallige aktiver ved at tjekke vores konferencecenter ud.

I fald du lejer vores kursuscenter, har dine kursusdeltagere fx mulighed for at få et hurtigt energiboost hele dagen ved at tage en forfriskning, som er anrettet på små buffeter hist og pist tæt på mødelokalerne. Som prikken over i’et tilbyder vi en luksuriøs buffetopstilling til morgen og frokost foruden et delikat gourmetmiddagsmåltid af friske fødevarer fra området, som fortrinsvist er økologiske. Kokkene på konferencecentret vil selvfølgelig også gerne anrette specialdiæt i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. iblandt dine konferencedeltagere, på bestilling.

Der er desuden et frit vue til de smukke omgivelser i vores storslåede parkanlæg fra alle vores mødelokaler, der tillige kan beskrives som charmerende med et smukt interiør. Alle kursuslokaler København er ydermere besat med alle de teknologiske hjælpemidler, som du har brug for i forbindelse med en konference for at gøre det enklest muligt for dig som kursusarrangør. Hjælpemidlerne indeholder bl.a. forskellige anlæg til både DVD, lyd og video, whiteboards, stativer med flipovers, computere, lynhurtig internetforbindelse plus LCD projektor. Alt er selvfølgelig i upåklagelig kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>