Mine erfaringer med at skabe et kostume til sidste skoledag på egen hånd

Udklædning er aktuelt for mig lige nu. Jævnligt drejer det sig om at skabe de bedste fastelavnskostumer samt nu derudover et drenge kostume der er fedt til sidste skoledag. For jeg har, som mine læsere måske ved, en søn, der går i tiende kl. samt tvillingepiger, der er væsentligt yngre. Jeg har i mange år lejet professionelt lavede fastelavnskostumer til mine børn, men dette år måtte jeg prøve at lave fastelavnskostumerne.

Jeg gik hjem for at begynde på at sy pigernes fastelavnskostumer, efter jeg havde valgt noget stof, som jeg kunne anvende til kostumerne. Fornøjede var de, idet de opdagede, at de skulle klædes ud som prinsesser. Jeg ser frem til at se pigerne i deres kostumer, når de er færdige. Desuden har jeg lovet pigerne at komme hen i deres børnehave, når de skal være udklædt. Så vil jeg også lige kunne blære mig med, at jeg selv har udfærdiget hver deres kostume til fastelavn.

Sønnike vil som sagt ligeledes have et passende kostume når nu, det bliver hans sidste skoledag, og sådan en dag som er en dag, han og klassen har haft countdown til i rigtig lang tid. Nu er der stadig nogle måneder til, men vi er startet på at behandle, hvad han drømmer om. Drenge bryder sig ikke om mors kreationer, således har jeg stødt på en god netbutik, hvor det er muligt at udvælge det rigtige kostume til enhver lejlighed, hermed legeledes sidste skoledag i folkeskolen. Derfor mener jeg egentlig, at det ender med, at han blot køber et kostume herfra, og derved bliver han garanteret også fin til sidste skoledag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>