Moderniser din stalds udseende med nogle flotte staldvinduer i et individuelt design

Har hestestalden på din rideskole brug for et funktionelt løft? I så fald er det en oplagt idé at se nærmere på, hvorvidt det er på tide at bruge penge på nyt staldinventar i din hestestald. Du kan fx lave om på hestestaldens look markant til et overkommeligt beløb ift. en større renovering af hestestalden, hvis du investerer i nye staldvinduer i en unik stil eller hårdttræs stalddøre. Ydermere kan du forbedre deres livskvalitet betydeligt, såfremt du udskifter deres forældede bokse med nye hestebokse.

På min rideskole fik vi for et halvt år siden lavet en komplet ombygning af vores hestestalde. Før vi gik i gang, fik vi hjælp af en staldindretningsvirksomhed, der var specialiseret i staldinventar til heste. Til at begynde med fik vi en individuel rådgivning om, hvad for nogle af de forskellige hestebokse i deres udvalg, som modsvarede vores behov. Derpå gav de os rådgivning om, på hvilken måde vi med nye staldvinduer og/eller hårdttræs stalddøre, kunne give vores hestestald et moderne udtryk. Staldindretningsvirksomheden var som et ekstra plus i stand til at fremstille vores nye staldinventar efter specifikke mål.

I kølvandet på at totalistandsættelsen af staldbygningen på vores stutteri er udført, har jeg for første gang nået til en erkendelse af, hvor meget staldinventaret betyder for de daglige gøremål i hestestalden. For det første har ponyerne mærkbart bedre i de nyetablerede store løsdrifts hestebokse. De rummelige løsdrifts hestebokse har tillige et svingbart sidestykke, som har ført til udmugningen er blevet betydeligt lettere. Vores hestestald ser ydermere komplet forandret ud efter, at vores staldvinduer og stalddøre er blevet byttet ud med nogle nye i individuelt design.

Har du også planer om at få monteret nogle andre hestebokse med frontopluk i stalden på din gård? Så kan jeg helt klart anbefale den staldindretningsvirksomhed, som udførte moderniseringen for os. Vores kontaktperson hos dem var virkelig åben overfor hver eneste af vores behov, og deres staldinventar sortiment er fuldstændigt lige så kæmpe som kvaliteten af staldinventaret er optimal. Af den årsag er de det rette firma at henvende sig til, uanset om du skal investere i nye stalddøre eller noget andet staldinventar i upåklagelig kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>