Motiver dit budskab med unikke pressebilleder fra en fantastisk fotojournalist

Leder du efter et foto bureau, som evner at danne billeder, som der taler for sig selv? Vores fotografer har gennem 20 år løftet samt finpudset en enestående pressebilled-stil. Denne er karakteriseret ved typiske karaktertræk fra fotojournalistikken tilført et lille twist, som gør, at vores fotografier med sikkerhed evner at overrumple plus formidle deres særlige fortællinger. Vi giver således fotografier med kant og individualitet.

Samarbejd med en kreativ presse fotograf i Århus med rigelig knowhow

Med uddannelse som billedjournalist og fotograf er vores fotografiske stil fortrinsvist journalistpræget. I løbet af de forløbne år har vi imidlertid ekstenderet vores opgaveportefølje, så vi egentlig ydermere leverer gode pressefoto til diverse informationsopgaver. Som fotografer i Århus giver vi således fotografier til en bred vifte helt fra aviser samt magasiner til kundeblade og web.

En dygtig freelancefotograf + en dygtig billedjournalist, som har dit behov hen som midtpunkt

Hvis du vælger en fotojournalist fra os, er det din chance for en fleksibel samarbejdspartner, der lever sig ind i dine individuelle behov. Afhængigt af hvilke nogle slags fotografier, du står og mangler, arbejder vi til alle tider i de locations, der vil resultere i det foretrukne billede. Således løser vores fotojournalister både fotoudfordringer i vores fotoatelier og på de forskellige locations i hele Danmark eller sågar over hele verdens mangfoldighed. Billedstilen er primært presseagtig hos alle vores billedjournalister. Ydermere præsenterer vi informative fotos samt billeder til kommunikationsopgaver. Vores typiske opgaver kan indbefatte alt fra fotografier til fagblade og pjecer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>