Opnå en smuk overflade med ideel holdbarhed via en glasblæsning

Er du på udkig efter den bedst mulige afrensningsmetode af metaller, er glasblæsning af materialet i de fleste tilfælde et indlysende alternativ. Med en professionel glasblæsning kan du nemlig få chancen for at give emnet et dekorativt samt silkemat udseende. Det kan man først og fremmest fordi, at en glasblæsning udvisker fejl på emnets overflade så forsigtigt, at den efterlades komplet ensartet. Det betyder, at glasblæsning er ideel til alt fra kirurgisk udstyr til gaveartikler.

Den primære fordel ved glasblæsning frem for øvrige afslibningsteknikker til aluminium er ikke desto mindre, at de glasperler, der benyttes under processen, ikke er slibende som det for eksempel forekommer ved en sandblæsning. Den manglende slibende effekt fører først og fremmest til den lange række af visuelle plusser, som der er ved glasblæsningen. Derudover fører den manglende afslibning til, at det i de fleste tilfælde ikke vil være nødvendigt at få udført en efterfølgende bearbejdning som fx anodisering for at udviske mindre trækstreger såvel som sikre en god korrosionsbestandighed.

Finder du et erfarent afslibningsværksted til at udføre glasblæsningsopgaver for dit firma, er der overhovedet ikke nogle begrænsninger for, hvad der er muligt visuelt, når du bestiller en specialopgave. Ved nogle sliberier er det fx muligt at lade specialister glasblæse firmanavn og logo på produkter som for eksempel service ved hjælp af en specialudviklet teknik. Desuden kan dig og din virksomhed vælge at få lavet en glasblæsning af andre slags materialer som for eksempel træ og messing som både serie- og stykproduktion til en særdeles konkurrencedygtig pris ved de fleste metalsliberier.

Ønsker du en unik afslibningsteknik, eksisterer der af den grund en lang række af årsager til at investere i en professionel glasblæsning i forhold til de andre bearbejdningsmetoder til stål der findes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>