Optimalt faldsikringsudstyr i god kvalitet gør faren for arbejdsulykker mindre

På byggepladser af enhver størrelse er arbejdsmiljø såvel som sikkerhed alfa og omega. Lige meget om du som chef i en entreprenørvirksomhed skal købe nogle nye sværlast hjul, taljer med radiostyring eller personligt faldsikringsudstyr, er det derfor meget vigtigt, at du inden købet tænker dit valg nøje igennem, inden du fx køber noget nyt faldsikringsudstyr. Optimal tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne samt grundige sikkerhedsinstrukser til alle på byggepladsen er den absolut bedste måde at forebygge farlige uheld med byggemateriel på. Dertil skal el-taljer samt faldsikringsudstyr til enhver tid bruges rigtigt, mens de også skal være vedligeholdt samt efterset efter alle kunstens regler.

Særligt når du køber personlige faldsikringsudstyr, er der talrige forhold, som du som udgangspunkt altid er nødt til at tænke på. På byggepladser og lignende er arbejdsulykker forårsaget af fald nemlig nogle af de farligste arbejdsulykker. Hver gang du anskaffer faldsikringsudstyr til dine ansatte skal du som følge heraf sikre, at udstyret ikke mindst er anerkendt i henhold til landets foreskrifter og lovtekster. Desuden skal al sikkerheds- og faldsikringsudstyr undergå et serviceeftersyn med et års mellemrum og skiftes ud med noget nyt når der er gået fire til seks år fra det blev taget i brug, fordi at 5 år er den normale holdbarhed for de fleste slags faldsikringsudstyr.

Ofte vil der ligeledes være utallige faktorer, som altid bør tages med i overvejelserne når du skal vælge hvad for nogle transport hjul, som kan indfri specielle behov i dit entreprenørfirma bedst. Først og fremmest bør du som regel vurdere, om de nyindkøbte hjul alene vil skulle anvendes engang imellem, eller om de bør være holdbare nok til at kunne modstå slitage fra en fortløbende brug. Selve dit valg af hjul til dit byggefirma såvel som disses kapacitet i forhold til den maksimale belastning vil nemlig have en forholdsvis omfattende betydning for hele apparaturets maksimale levetid foruden udstyrets sikkerhed såvel som brugbarhed for dine medarbejdere.

Er det i stedet taljer eller løbekatte, som du skal købe til dit entreprenørfirma, eksisterer der utallige valgmuligheder. Afhængigt af behovene i dit byggefirma, kan du fx købe manuelle eller radiostyrede taljer med både stor og lille kapacitet. Inden du foretager dit valg af nye taljer, må du derfor til hver en tid sikre, at du får en god vejledning. Dette gælder selvsagt uanset, om du står over for at skulle anskaffe faldsikringsudstyr til dine ansatte, elektriske taljer eller nogle nye hjul til din entreprenørvirksomhed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>