Overvejelser om fordele og ulemper ved parketgulv, trægulv, gulvtæpper eller laminatgulv

Vil I derude have dybere information angående, dit og dat angående huset.

I mit og mandens endeløse istandssættelsesprojekt med at bygge om og restaurere den gamle murermestervilla skal vi inden længe beslutte os for gulve.. Vi hælder nok ureflekteret et flot trægulv, men vi opdagede at så skal man både overvælge et småpebret parketgulv - http://gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155/, , det billigere laminatgulv - http://gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99/, , og/eller hvorvidt jeg og manden f.eks foretrækker gulvtæpper - http://gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103/, i vores soveværelse, hvor ungerne og os skal gå og stå med bare tæer.

Vi bli’r kloge på husrenovering og nybebyggelse i de her dage. Tidligere inden han og jeg nåede til overvejelser om gulvene, der havde vi bare tænkt trægulv som vi var ligesindede i. Men et trægulv er tilsyneladende ikk kun et trægulv. Nej da trægulvet kan vælges som parketgulv, massivt trægulv eller laminatgulv. Nøj beslutninger hele tiden

Der er ligesindethed her i familien omkring at parketgulv i sildebensmønster er vildt elegant men samtidig kostbart. Dog har parketgulv længere holdbarhed og slidstyrke som vi kan afhøvle på en del gange. Det kan man bestemt ikk lige så ligetil med et laminatgulv, der tillige kan være lidt forloren. Derimod kan man enkelt lægge et laminatgulv uden forarbejde oven på vores nuværende og sådan et gulv skal ikk have lakbehandlingbehandling med sæbe eller lak. Endvidere er et styks laminatgulv let at pleje. Bum bum. Måske ku’ jeg høre om vennernes erfaring med trægulv, laminatgulv, gulvtæpper og parketgulv.

Vi kunne også vælge en mere rå gulvtype og knytte det rå med bløde og varme gulvtæpper. Gulvtæpper virker evt. ikke synderlig praktisk, når nu vi snart måske har købt en sød terrier. Man kan derimod debattere at gulvtæpper er blødt og rart ved sengen. Sådan kan vi både have parketgulv eller trægulv med gulvtæpper.