Rekruttering Odense samt helt ny kollega

Nogle anspændte uger på jobbet her i Odense! Jeg benyttede først outplacement i Odense, bagefter vikarbureau Odense og sidst men ikke mindst rekruttering, Odense.

Denne måned startede med, at jeg var nødsaget til at opsige en kollega, og dette var rimelig ubehageligt for hende og derudover mig også. Glædeligvis fik vi begge en masse gode råd af outplacement Odense gennem hele processen . Outplacement, Odense hjalp først mig med selve opsigelsen og så min kollega med at skaffe et nyt job.

Allerede et par dage efter var der en anden kollega, som kom og sagde, at vedkommende havde brug for orlov, men at jeg eventuelt kunne skabe kontakt til et vikarbureau, Odense. Det gjorde mig meget rasende, fordi det faktisk er en af de bedste medarbejdere, jeg har. Et stykke tid efter ringede jeg til et vikarbureau – Odense, der omgående ville gå i gang med at få en erstatning for min medarbejder.

I mandags begyndte jeg med rekruttering i Odense, fordi jeg skulle finde endnu en kollega, der kan arbejde hos mig som erstatning for min opsagte medarbejder. Jeg begyndte med rekruttering – Odense ved at udvikle en udførlig beskrivelse af arbejdet, og til sidst gik jagten i gang i samarbejde med rekrutteringsbureauet. Jeg finder sikkert snart den rigtige kandidat til jobbet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>