Reparation af iPhone kunne undlades ved at være forsigtig

Er der nogen, der kan hjælpe med viden om reparation af iPhone?. Jeg kan godt komme i tvivl om, hvad jeg gør, hvis det en dag sker, at min iPhone går i stykker en dag. Jeg er meget glad for min uundværlige iPhone og tænker også på at anskaffe mig en iPad. Mange er vild med det særlige look! Det er fx derfor, jeg indimellem er bange for, om jeg en dag i fremtiden pludseligt risikerer at skade min iPhone. Hvis det går galt, vælger jeg nok at sende den til reparation straks. Så kan den måske genoplives. Normalt er jeg ret god til at vogte over mine ting, og det skal jeg jo også være, hvis jeg er heldig, og jeg får en iPad i fødselsdagsgave her om 14 dage. Men du kan jo være forfulgt af uheld, og så kan det være beroligende at vide, at jeg kan sende den til reparation og få udført professionel reparation af iPhone.

Rent faktisk kender jeg to personer, som af sig selv ved hvordan de skal reparere deres iPhones og iPads, så mine venner er simpelthen de bedste i reparation af iPad. Noget der er ret sejt. Desværre tror jeg ikke de kan bistå, hvis jeg taber en tablet og glasset i værste fald krakelerer. Det er nok sværere end man lige tror. Det samme når der er flere af funktionaliteterne, der bare holder op med at virke. Hvis min iPhone holder op med at sende SMS’er, eller hvis telefonen en dag går i sort og i den grad har brug for nu-og-her reparation. Jeg ved, at jeg prøver at håbe på at få en helt ny samt fed iPad, og i den forbindelse love mig selv, at jeg virkelig behandler den ordentligt samt ligefrem finder et dækkende iPad-cover til den. Det er klart, at man forsøger at undgå reparation af iPhone i sit liv.

Nu vil jeg have det sjovt med min, indtil videre funktionsdygtige, iPhone og satse på, at det aldrig vil være aktuelt med en reparation! Det kan nemlig være dyrt med reparation af iPad.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>