Rydning af dødsbo vil vel få gode minder frem

Desværre sov min far ind for nogle uger siden. Han var blevet rigtig svag, så jeg vidste jo faktisk godt, han sandsynligvis ikke havde lang tid tilbage at leve i. Han nåede at fylde 96 år. Jeg blev dog virkelig trist, og jeg har et stort savn til ham. I morgen skal vi oprydde hans dødsbo.

Jeg mener, jeg nok vil komme til at få forskellige følelser, idet jeg skal tømme fars dødsbo. Jeg vil komme til at mindes en masse dejlige tider, og modsat frygter jeg også, at jeg bliver ramt af endnu mere sorg, end den jeg går rundt med nu, så snart jeg er til stede i hans dødsbo. Min lillebror og jeg har snakket rigtig meget om det her de sidste dage, og det lyder til, at vi åbenbart føler på samme måde.

Da jeg var blevet otte år, blev min far og mor separeret. Jeg levede hos min mor, men tit besøgte jeg min far, og jeg var tosset med det Han var fortrinlig til at lege, og det var ofte skjul, vi legede. Jeg er ret glad for min fars hus, så det er underligt, at det så er et dødsbo, som skal ryddes. Forleden dag snakkede jeg med min familie og spurgte, om jeg kunne blive fritaget for at komme over i fars dødsbo, men de mente, at det var bedst, hvis jeg ville komme med dem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>