Slå ned på autoimmune sygdomme via Interferon Beta fra Merck Serono

Jeg har i nogen tid haft en besyndeligt snurrende fornemmelse i hænder og fødder og ikke mindst været yderst træt. Ikke desto mindre var både jeg og min kæreste slet ikke forberedt på det enorme chok det var, da min praktiserende læge gav os diagnosen. I kølvandet på at jeg havde været igennem utallige neurologiske undersøgelser stod diagnosen nemlig klar; jeg lider af en af de mest frygtede autoimmune sygdomme: dissemineret sklerose. Med den besked slog lynet ned i familiens ellers så fredelige hverdag.

Til at begynde med efter, at min diagnose blev stillet, har jeg tænkt meget over, hvorledes det vil påvirke min fremtid såvel som for vores vidunderlige piger og min kæreste, at jeg nu har en dissemineret sklerose diagnose. Kan vi f.eks. stadig rejse af sted på ferier i udlandet, og hvor længe endnu har jeg krafterne til at tonse rundt med ungerne? Jeg er på ingen måde parat til at undvære de ting i hverdagen. Min kæreste og jeg har derfor sat os for at undersøge behandlingsmulighederne.

En af de absolut populæreste behandlingsmuligheder til at behandle multipel sklerose er helt sikkert Interferon Beta fra Merck Serono. Det skyldes, at denne sklerose behandling nedsætter hastigheden på den nedbrydning af nervernes beskyttende lag, som dissemineret sklerose fører til. Du har nemlig mulighed for at forlænge mellemrummet mellem sygdomsudbruddene såvel som formindske den skadelige virkning af dem ved hjælp af midlet fra Merck Serono.

Inden jeg begynder på denne sklerose behandling fra Merck Serono, vil jeg alligevel have at vide, om der er en her på bloggen, der ved noget om gener samt effekt ved Interferon Beta behandling mod dissemineret sklerose eller eventuelt en af de andre autoimmune sygdomme, denne medicin kan være gavnlig ved?