Trailer – hvilken en bør vi købe?

Idet alle skal passe ind i Danmark, er her i alle situationer bestemte regler, som følger med tilvalget. Vi har bestemt os for, at vi vil investere i den trailer, der jo skulle høre til rækkehuset, efter at konen og jeg kan navngive os Hr. og Fru Danmark med typehus fra 70’erne, hund, to yndige børn samt en praktisk dyt med anhængertræk.

Desværre forekommer alt ikke lige problemfrit. Dog er jeg som ’the new kid on the block’ lidt fortabt i hele denne her nye fagre verden. Om der findes en trailerekspert herinde, der kan give et tip om, hvor i verden vi kan investere i en billig anhænger i fremragende kvalitet, som er optimal til husbehov, er det af den årsag nok bedst at høre?

Noget særligt bliver forventningerne til den trailer, vi skal have, rent ud sagt definitivt ikke. Traileren skal nemlig udelukkende bruges til alt det, som er en uundgåelig del af det at have eget typehus og sin egen have. Det er lig med, at vores nye trailer kan anvendes til at køre gammelt skrammel eller kompostaffald ud til den lokale genbrugsplads. Til en familieudflugt til IKEA til tider skal traileren desuden måske anvendes.

Konen og jeg skal bruge en ganske almindelig trailer, med andre ord. Når vi nu taler om en trailers kapacitet, ville det faktisk desuden være essentielt at få jeres input til, hvilken slags trailer, der matcher til lige præcis vores forventninger samt vores behov. Dermed slipper vi forhåbentlig for at gå helt galt i byen. Kan man finde attraktive trailer tilbud hos forhandlerne, og bør vi fx for alt i verden betale for det dyreste mærke, eller behøver det ikke være så dyrt? Hvorvidt det kunne være en idé at bruge penge på en trailer, som er brugt, eller om vi så er tvunget til at poste en formue i trailer reservedele, er noget andet, som det er relevant at få jeres input til?

Således, at mig og konen kan komme hen dertil og se nærmere på anhængerne, kom frisk med al jeres viden såvel som fornuftige råd om steder, som både har tilbuds-trailere og brugte trailere samt eventuelle trailer reservedele til enhver situation.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>