Udførsel af bukkematricer samt bukning af udstødningsrør og valsning af rør

Profilvalsning og rørbukning har etableret sig som en konkurrencedygtig alternativ arbejdsproces inden for rørbearbejdning ift. traditionelle svejsede rør. Med bukning af rør er det dog ikke udelukkende muligt at gøre omkostningerne til selve anskaffelsen af rørløsninger væsentligt mindre. Når I gør brug af rørbukninger i produktionen, kan det i langt de fleste tilfælde være en måde at få en rørløsning, der er skræddersyet til behovene i jeres virksomhed og har en mere æstetisk finish. Derudover er bukkede rør lettere at holde rene og har en lavere vægt.

Når du og din virksomhed udvælger os som jeres primære leverandør af rørbukning, er I garanterede, at de bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver lavet med baggrund i alle behov i jeres produktion. Som firma råder vi nemlig ikke kun over nogle af landets mest erfarne fagfolk indenfor bukning rør. I vores eget in-house værksted, fremstiller vi tilmed majoriteten af det bukkeværktøj samt alle de bukkematricer, vi benytter. Derfor kan vi imødekomme selv de mest komplicerede behov.

Før vi igangsætter produktionen af en ordre på rørbukning for jeres virksomhed, laver vi et fixtur efter en prototype. Den enkelte prototype udføres desuden på baggrund af en tegning, som vores værksted skal have fra jer og selv svejser. Herefter udføres den første bukning af rør samt senere bukninger ved hjælp af det individuelt tilrettede fixtur. Derfor kan vi sikre, at rør, der bukkes hos os svarer til forholdene i jeres virksomhed.

Ud over bukning rør samt fremstilling af professionelt bukkeværktøj, laver vi tillige valsning af rør til ethvert formål og profilvalsning. Uanset opgavens art udfører vi den til favorable priser på seriestørrelser helt ned til fem stk. Dertil kan vi tilbyde en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, samtidig med at vi udfører rørbukning i både små og store radier. Vores omfattende ekspertise gør, at vi pt. laver opgaver for virksomheder fra utallige brancher.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>