Vikarbureau vil være den bedste assistance for enhver arbejdsplads

I vil glædes af utallige privilegier, når I finder et vikarbureau. En oplagt løsning for enhver virksomhed er det rette vikarbureau i de fleste brancher. Uden at spilde unødige tid og kræfter på fyringer eller nyansættelser i henhold til det aktuelle behov, kan jeres firma så let som ingenting sikre, at den aktuelle personalesammensætning konstant er lige som den skal være. I tilfælde af nogle perioder med øget arbejdspres & mindre travlt, har jeres virksomhed mulighed for at tilpasse jeres personalesammensætning på en passende måde, betyder dette. En oplagt samarbejdsmulighed, blandt andet i tilfælde af ferieafholdelse, barsler, sæsonarbejde osv., vil et vikarbureau være som følge deraf.

Adskillige af firmaets ressourcer på ansættelser samt fyringer af ansatte, anvendte undertegnede i de første par år i virksomheden, i min funktion som HR-ansvarlig i en større virksomhed inden for forlagsbranchen. Ude til et gå-hjem-møde om HR i mediebranchen berettede en gammel læsepartner fra universitetet, som tillige er HR-konsulent i virksomhed fra samme branche, om hendes virksomheds samarbejde med det samme vikarbureau. Hvor meget succes plus mange fordele hendes virksomhed dybest set fik via deres samarbejde med dette vikarbureau, kom bag på mig med det samme. Alle de forskellige opgaver en virksomhed reelt kan lægge over til et vikarbureau, overraskede mig ydermere. Efter den samtale har mit firma opbygget et velfungerende samarbejde med det samme vikarbureau, som deres. Mange gange, hvor mit firma har behøvet ekstra assistance i en enkelt dag eller eventuelt i mange måneder, har vikarbureauets konsulenter uden tøven sikret os dygtige vikarer havende kompetencer, der matchede til det aktuelle job med det samme. De uundgåelige fordele med denne løsning er ofte, at størstedelen af de vikarer, vi får ud, har løst opgaver for dette vikarbureau gennem længere tid.

Af den grund udvikler vores vikarbureau det rette grundlag for at vide, hvilke af vikarerne som vil yde en effektiv indsats. Alt imens min virksomhed bare skal indbetale en fast sats per arbejdstime direkte til vikarbureauet, ordner vores vikarbureau tillige alt papirarbejde med udbetaling af løn, pension og så videre, ifm. denne specifikke vikarordning. Blot ifm. vikarordningen, brugte vores virksomhed vores vikarbureau indledningsvist. Men da jeg selv & resten af HR-afdelingen fik en bedre fornemmelse af, hvad vikarbureauets konsulenter evnedefik et bedre overblik over vikarbureauets kompetencer, var det også muligt for os at omfordele en række andre HR-opgaver til vikarbureauet ved midlertidige ansættelser samt i forbindelse med faste ansættelser.

Kravene i virksomheden plus kandidaterne, har vores vikarbureau kunnet aflæse utroligt succesfuldt, viser vores erfaringer. At hjælpe til med at udarbejde en præcis jobbeskrivelse samt personprofil til vores aktuelle opgaver samt behov, og bagefter etablere vores kontakt til de rette kandidater samt foretage relevante tests af aspiranterne for os i HR, har vores vikarbureau med det afsæt haft muligheden for. Ydermere har vores firma været virkelig glade for det særlige Try & Hire koncept, hvor vi efterfølgende et tre måneders vikariat har haft mulighed for at fastansætte vikaren helt uden at have flere udgifter til vikarbureauet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>