Vores efterskole er en efterskole , der ligger i Midtjylland, som byder på noget for alle

På vores idræts- og sportsefterskole i Midtjylland er der med garanti noget for alle. Det er nemlig en alsidig skole, der byder på et bredt udvalg af forskelligartede linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en idrætsefterskole, og der fokuseres derfor naturligvis på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem så forskellige sportsgrene som eksempelvis fodbold, fitness og boksning. Efterskolen byder dog også på andet end bare sport og idræt. Med sine fantastiske omgivelser giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan få mulighed for at opleve interessante og udfordrende fokusfag – blandt andet adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, kan du i stedet vælge at fordybe dig i for eksempel design eller musik Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en sjov og spændende oplevelse, uanset hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med undervisningen på efterskolen, har du også mulighed for at få et væld af oplevelser udenfor undervisningstiden. Det vil både ske i form af de mange forskellige aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men bestemt også på de rejser og studieture, som arrangeres af skolen.Det vil både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som arrangeres af skolen men i lige så høj grad også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig på hele to studieture. Den ene af rejserne har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne, der har linjefaget outdoor, chancen for at opleve en nat udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Studietur nummer to er det endda efterskolens elever på Europalinjen, der skal stå for at arrangere. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Trods det at efterskolen officielt er en en idrætsefterskole i Midtjylland, kan du derfor være helt sikker på, at du her vil finde adskillige fag, der fanger din interesse – også hvis du ikke er sportsinteresseret!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>