Vores sportsefterskolei det smukke Midtjylland byder på noget for enhver smag

Vores idræts- og sportsefterskole i det smukke Midtjylland har uden tvivl noget for alle. Det er nemlig en bredtfavnende efterskole, der byder på mange forskelligartede fokusfag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres derfor naturligvis på forskellige sportsgrene. Du kan derfor blandt andet vælge imellem grene af sport som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen kan dog også meget andet end bare idræt og sport. Inspireret af den fantastiske placering på den midtjyske hede tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan få chancen for at prøve både spændende og anderledes linjefag – blandt andet adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i for eksempel design eller musik. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, lige meget hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med efterskolens almindelige undervisning, er der også mulighed for at få en masse oplevelser udenfor undervisningstiden. Det sker både i form af de forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det kan både ske i form af de studieture og rejser, som skolen arrangerer men i lige så høj grad også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to udlandsrejser. Én studietur går til Norge, og på denne tur får de elever med fokusfaget outdoor, lejlighed til at sove i den skandinaviske vildmark. Den anden studietur går nemlig et helt andet sted hen – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne af rejserne er det til og med de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der kommer til at stå for at planlægge. På deres linje er fokus nemlig på planlægningen af rejser.

På trods af vores efterskole faktisk er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du derfor være helt sikker på, at du her finder adskillige fokusfag, der interesserer dig – også selvom du ikke er sportsinteresseret!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>